Телеграм каналът Baza пише за експлозия в района на Карамишевская набережная в

...
Телеграм каналът Baza пише за експлозия в района на Карамишевская набережная в
Коментари Харесай

Отново дрон над Москва, затворено е летище Внуково

Телеграм каналът Baza написа за експлозия в региона на " Карамишевская набережная "  в резултат на дрон, базирайки се на очевидци. Каналът разгласява и двусекундно видео с пушек, който се издига в крайбрежната зона.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11427
База също по този начин твърди, че дронът е летял от Истринския регион на Московска област и е бил сниман от очевидци в региона на Павловска слобода.

Телеграм каналът Mash написа, че фрагменти от падналия безпилотен уред са открити в парковата зона на 67-ма градска болница " Л.А. Ворохобов ".

Кметът на Москва Сергей Собянин потвърди за офанзивата с дрон пред ТАСС, като съобщи, че безпилотният уред е бил свален, без да причини  " съществени вреди ", като няма потърпевши хора.

Руската държавна осведомителна организация РИА Новости до момента заяви, базирайки се на свидетел, че " мощен гърмеж е бил чут в региона на " Карамишевская набережная " в северозападната част на Москва

Междувременно РИА Новости, базирайки се на службите за бързо реагиране, оповестява, че въздушното пространство над столичното летище Внуково е затворено, излитанията и кацанията на самолетите са отсрочени.

РИА Новости, базирайки се на същите служби, отбелязва, че това се прави поради засичане на дрон в региона.

За последно дронове бяха свалени над Москва на 9 август, като тогава беше затворено летище Домодедово.

Във връзка с усложнената конюнктура на столичните летища поради зачестилите офанзиви с дронове, Туркменистанските авиолини вeче стопираха полетите си до Москва от Ашхабад и вместо това летят до съветския град Казан. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР